Инцидентът възникнал на 25 април 2017 година в град Долни

...
Инцидентът възникнал на 25 април 2017 година в град Долни
Коментари Харесай

За причиняване на средна телесна повреда Районен съд - Варна наложи наказание пробация

Инцидентът зародил на 25 април 2017 година в град Долни чифлик сред сътрудници - строителни служащи. На посочения ден, на път за работа, двамата управлявали служебни профилирани транспортни машини за напредване до строителния обект. Повод за спречкването им станала подхваната рискова маневра по изпреварване от страна на потърпевшия мъж. Щом пристигнали на обекта и паркирали ръководената от тях техника, 53-годишният обвиняем отишъл до сътрудника си, почнал да му крещи на висок звук за рискованото ръководство и няколко пъти го блъснал с пестник по лицето.

Съдебно здравната експертиза открива, че вследствие на нанесените удари, потърпевшият е получил мозъчно разтърсване, строшаване на носни кости с разбъркване на фрагментите и последвало трайно притеснение на носните проходи, което е обусловило непрекъснато разстройство на здравето.

53-годишният обвиняем беше наказан в продължение на 6 месеца да извършва пробационни ограничения – наложителни срещи с пробационни чиновници и регистрация по сегашен адрес, при честота два пъти седмично. Наказанието бе наложено по силата на реализирано в правосъдна зала и утвърдено от съда съглашение. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР