Инцидентът стана в неделя (15,09) преди обяд на пътя между

...
Инцидентът стана в неделя (15,09) преди обяд на пътя между
Коментари Харесай

Цвета Караянчева пирувала цяла нощ с шофьора и охраната си, преди да катастрофира

Инцидентът стана в неделя (15,09) преди обяд на пътя сред Шумен и Силистра. Караянчева е със счупена раменна става и беше превозена по неотложност в държавна болница с хеликоптер.

Около случая се появиха голям брой въпросителни.

“Моля, държавната работа, преди да ме уведоми за идната клета здравна процедура, на която е била/ще бъде подложена Караянчева, да заяви с кого и до какъв брой часа е купонясвала предходната нощ в Силистра, заедно с цялата си защита и водачите? “, пита Весислава Танчева във Facebook.

И защото държавната работа не обажда къде са вилняли „ вип “-овете, АФЕРА разкри къде е текла веселбата до три – четири след среднощ.

Първо властовите особи и Цвета Краянчева са били в хотел Дръстър и ресторанта там, благосъстоятелност на шефа на „ Месоком “ АД Стефан Райчев. След като щедро са вечеряли и са се отдали на танци, купонът е траял в дискотека „ Руж “, която се намира до „ Паспортна работа “ на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Силистра. Там „ вип гостите “ с охраните и прочие са останали до към три – четири сутринта. Кой какъв брой спал не е ясно, до момента в който сутринта са тръгнали и … аварирали.

Източник: Afera.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР