Инцидентът, който се разигра около 12.50 сутринта в неделя, накара

...
Инцидентът, който се разигра около 12.50 сутринта в неделя, накара
Коментари Харесай

Изключителната турбуленция принуждава круизен чартърен полет от Барбадос до Манчестър да се отклони към Бермудските острови

Инцидентът, който се разигра към 12.50 сутринта в неделя, накара 11 от 225-те пасажери да се нуждаят от здравна помощ, заяви Bernews. Нараняванията им обаче са оценени като леки. 13-те членове на екипажа са невредими.

Съобщава се, че самолетът в този момент ще остане партерен, до момента в който не бъде осъществена инспекция за сигурност.

Някои клиенти на P&O Cruises бяха недоволни, когато научиха, че част от зимната летателна стратегия сред Обединеното кралство и Барбадос ще бъде на европейската чартърна самолетна компания Maleth Aero, а не на Virgin Atlantic, British Airways или Tui.

Превозвачът дава отговор на всички стандарти за сигурност на Европейския съюз.

И.д. министър на националната сигурност, Оуен Даръл, сподели: „ Ние сме наясно със обстановката и работим старателно, с цел да подсигуряваме благосъстоянието на всички участници. Ние сме извънредно признателни за бързата реакция на целия ни личен състав от службите за незабавна помощ, който подсигурява сигурността на пасажерите и екипажа. “

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР