Инцидент с бързия влак от Варна за София. Тази сутрин, при

...
Инцидент с бързия влак от Варна за София.
Тази сутрин, при
Коментари Харесай

Пътник от бързия влак Варна-София: Последният вагон застана напречно на линиите

Инцидент с бързия трен от Варна за София.

Тази заран, при тръгване след прекъсване на гара Дралфа, влакът се опитал да премине от един коловоз на различен. Последният вагон, обаче, не съумял да смени релсите и застанал напречно на жп линията, описа за Българска национална телевизия Юлиана Попова, която пътува във влака.

" На гара Дралфа, като потегли влака в границите на гарата там, където са стрелките, трябваше да премине от единия коловоз на другия, само че последният вагон не е съумял да премине от една на друга линия и е застанал напречно на двете линии, което принуди влака да спре. Това се е случи навръх жп прелеза до гарата и препречи пътя на колите, които чакаха влака да мине. Хората се проведоха, реалокираха пасажерите от последния вагон в другите вагони и няма потърпевши, защото се движехме с доста ниска скорост. След час и нещо откачиха последния вагон и влакът потегли към София ", описа Юлиана Попова.

Причина за случая е спешен ремонт на оборудване от стоманения път, оповестяват от БДЖ.

Има обстановка, а не дерайриране. Служител е разкачил последния вагон. Пътниците са преместени в предните вагони. Влакът е траял с час забавяне, оповестиха за Българска национална телевизия от транспортното министерство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР