Инцидент с автобус на Градски транспорт във Варна, при който

...
Инцидент с автобус на Градски транспорт във Варна, при който
Коментари Харесай

Врата на автобус затисна ръката на жена във Варна

Инцидент с рейс на Градски превоз във Варна, при който бързата интервенция на пасажерите не разреши да се стигне до съществени последствия.

Врата на рейс затисна жена във Варна. За случая, който е станал в рейс по линия 148, алармира в редакцията на Радио Варна потърпевшата Йорданка Бонева. Бонева желала да се качи в рейса, само че водачът не я изчаква и затваря вратите.

Така ръката на дамата остава затисната, а по-сериозена акцидент е избегната, с помощта на реакцията на пасажерите в транспортното средство, които незабавно се развикват на лидера. Потърпевшата изясни, че се е пробвала да беседва на слизане с водача, само че той се отнесъл надменно към случая и тя не получила съответно опрощение.

Не са редки сходни случаи, написа nakratko.bg. 

Мерки за понижаване на скупчване на доста хора в рейсовете в пиковите часове, което също е причина за произшествия, обмислят от Градски превоз - Варна, сподели шефът на сдружението Николай Антонов.

Шофьорите са виновни за здравето на пасажерите, билетът или картата, всеки превозен документ, е застраховката на всеки пасажер, напомни Антонов, и акцентира, че ще бъде обърнато внимание на водачите, с цел да бъдат избегнати сходни произшествия.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР