Интригата за първото място на предстоящите избори се завръща, това

...
Интригата за първото място на предстоящите избори се завръща, това
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Следващият парламент трудно ще създаде стабилни правителства, отпушването на кризата ще бъде след общинските избори

Интригата за първото място на идните избори се завръща, това споделя Димитър Ганев, от социологическа организация „ Тренд “. Според последното им проучване разликата сред ГЕРБ и обединяването на Политическа партия и Демократична България е към %.

Но  конфигурацията ще бъде същата и в идващия парламент, от партиите, които влизат. Има значение, кой ще бъде първи и ще получи първи мандат. Но не може да има кабинет без поддръжката на ГЕРБ или Движение за права и свободи, те резервират мандатите си, уточни Ганев.

Според него има два работещи разновидността за държавно управление –  сред ГЕРБ и Политическа партия и Демократична България. То ще се радва на огромна поддръжка. Вторият вид е коалиция ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, само че и двете са мъчно постижими на този стадий.

Ганев посочи, че интервюираните не виждат отпушване на политическата рецесия. Възможно е да има и по-ниска изборна интензивност от предходните избори. Това което може да отпуши рецесията е минаване през локалните избори, тогава ще има преподреждане на партиите. Скандали като листата Магнитски мъчно ще трансформират обстановката, тъй като през последните две години ние живеем от скандал в скандал, добави социологът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР