Интимност и секс според астрологията.Зодия Водолей се управлява от Уран.

...
Интимност и секс според астрологията.Зодия Водолей се управлява от Уран.
Коментари Харесай

Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Интимност и секс съгласно астрологията.

Зодия Водолей се ръководи от Уран. Представителите на този знак са общителни, любопитни и нормално не обичат да притеглят вниманието към себе си. С кои 3 зодии могат да имат мощна обич, вижте в идващите редове.

Водолей и Близнаци

Сексуалният живот на тези два знака, когато се съберат във връзка, може да бъде в действителност трогателен. Те могат да вършат секс и с думи, тъй като харесват да си приказват мръсотийки.

В спалнята с лекост се освобождават от всички ограничавания. Това, което също ги възбужда е интелектуалната страна на връзката. Нито Близнаците, нито Водолеите биха имали любовни взаимоотношения с малоумен сътрудник.

Дори и инцидентната полова среща, би трябвало да бъде с някого, притежаващ задоволително духовитост. Къде биха правили секс? Навсякъде, където ще им бъде забавно, вълнуващо, друго. За тях няма ограничавания за свободата им на изложение. Все отново, връзката им може да е лишена от страсти.

Водолей и Лъв

Лъвът постоянно е обкръжен от светлина, а Водолеят харесва всичко, което свети. В една връзка двата знака желаят да покажат себе си в най-хубавата светлина, тъй че другият да не може да ги засенчи.

Могат да задълбочат взаимоотношенията си, в случай че съумеят да се поддържат взаимно. Въпреки че могат да намерят схващане един с различен, нормално когато се разделят, осъзнават какъв брой малко са знаели за половинката си и може би, че им е липсвало и доверие.

Сексуалният им живот е необикновено прекарване и за двамата. Те на драго сърце биха изучавали сексуалността си, действайки с огромна доза убеденост.

Водолей и Стрелец 

Водолеят работи по метод, по който Стрелецът мисли и това е огромно преимущество в техния полов живот. Привличането сред двата зодиакални знака може да бъде мощно. Сексът може да е занимателен, тъй като и Водолеят, и Стрелецът, желаят да научат нови неща, да опитват.

Въпреки че тяхната полова връзка може да бъде доста приемлива, проблеми могат да зародят при основаването на фамилиарност. Партньорът Стрелец ще внесе задоволително топлина в връзките, само че изменчивостта на този знак, ще го накара елементарно да обърне фокуса си към нещо друго.

Когато намерят общи ползи, те се трансформират в безконечен източник на нови тематики, информация и даже могат да трансформират философията си за живота. На моменти няма да липсва и интелектуален спаринг, само че това е още нещо, което прави взаимоотношенията им толкоз вълнуващи.

Инфо: https://www.az-jenata.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР