Интервюто с Арън Роджърс в Шоуто на Pat McAfee“ във

...
Интервюто с Арън Роджърс в Шоуто на Pat McAfee“ във
Коментари Харесай

Струва си добре да живееш с Арън Роджърс точно такъв, какъвто е

Интервюто с Арън Роджърс в „ Шоуто на Pat McAfee “ във вторник наподобява провокира реакция от хора на всички места … е, съвсем на всички места.

Едно място, където изявленията на Роджърс за Джими Кимел, Коронавирус и доктор Антъни Фочи провокираха единствено повдигане на плещи, беше One Jets Drive.

Въпреки че доста хора считат, че Джетс би трябвало да „ закрият Роджърс “ или да му кажат да спре да приказва за нефутболни тематики, Джетс нямат проблеми със седмичното появяване на Роджърс в McAfee. От диалог с хора в организацията по тематиката няколко пъти, чувството към Jets е, че нищо от това, което Роджърс споделя за McAfee, няма резултат върху екипа или организацията. Въпреки че може да се приказва към охладителя за вода във вашия офис, това не е гореща тематика във Флорам Парк.

Ако не сте съгласни с Роджърс, можете да погледнете това и да кажете, че това, което прави, е неприятно отражение върху Джетс. Но Роджърс е толкоз огромна звезда, че измества това, което инцидентно е негов шеф. Гледахте ли на Пакърс по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР