Интервю с д-р Ясна Вейнович, Цептер БългарияКакво представлява хиперполяризирана светлина

...
Интервю с д-р Ясна Вейнович, Цептер БългарияКакво представлява хиперполяризирана светлина
Коментари Харесай

Bioptron - Хиперполяризирана квантова светлина за профилактика и лечение

Интервю с доктор Ясна Вейнович, Цептер България

Какво съставлява хиперполяризирана светлина Bioptron?
Bioptron e медицински апарат за светлинна терапия, който дава отговор на най-високите стандарти за качество и условия за медицинските произведения според европейската Директива за медицинските произведения 93/42/ЕИО.
Новопатентованият нанофотонен филтър на Bioptron – фулерен, преобразува поляризирана светлина в хиперполяризирана, която работи на квантово равнище за подкрепяне салдото на имунната система за по-продължителен живот и по-добро здраве. Тази светлина е ефикасна, безболезнена, безвредна и лесна за приложение. Светлината подтиква и укрепва естествените възстановителни сили на организма.

Какви са главните биологични резултати от хиперполяризираната светлина на Bioptron?
Това са активиране и възстановяване на микроциркулацията, възстановяване на клетъчния метаболизъм, подсилване на защитната система на индивида. Освен това се реализира възстановяване на преноса на О2 до кожата и тъканите, стимулиране на лимфната интензивност, контролиране на хормоналната система, хармонизиране на метаболитните процеси.

Какво съставлява биостимулацията?
Биостимулацията съставлява развой на реактивиране на клетъчни функционалности, който подтиква регенеративния развой. Благодарение на проникването на светлина през кожата и подкожните тъкани, се подтикват и балансират огромен брой биологични функционалности. Видимият набор на светлината е в положение да въздейства позитивно на кожата, тъканите и кръвните кафези и по тази причина е подобаващ както за медицински и козметични центрове, по този начин и за терапия в дома. Въздействията, индуцирани от светлината в началото доближават кожата, след което се транспортират към цялото тяло.

Какво е фулерен и за какво е значим?
Фулерен С 60 е третата невиждана форма на обикновен въглерод в природата. В естественото си положение е доста необичаен. Молекулата на фулерен се състои от 60 въглеродни атома, подредени в икосаедрална конструкция. Без да преувеличаваме, може да назовем С 60 дребен наногенератор. Фулеренът има способността да възвръща салдото и хармонията на енергийните процеси на биоструктурите. Той е в положение да хармонизира работата на клетките и да ги върне към първичното им естествено уравновесено положение.


Как работи хиперполяризираната светлина Bioptron?По закона на Фибоначи биомолекулите на тъканите имат същата класификация като на фотоните на хиперполяризирана светлина. Тя прониква на дълбочина 5-6 см и има дарба да възвръща извадените от равновесие биомолекули и тъкани. Квантовите свойства на ХПС (хиперполяризираната светлина) обезпечават безкрайно навлизане, което повлиява позитивно на микротубули, клатрин, колаген и центриоли и поддържа хомеостазата на цялото тяло.

Какви са резултатите на хиперполяризираната светлина Bioptron?
Стимулацията на биомолекулите води до ускорена реакция на изхвърляне на отпадъчни артикули от клетката и детоксикация на целия организъм, възстановява рН салдото на вътреклетъчната течност, който се нарушава, когато организмът е в положение на стрес.
В съпоставяне с линейно поляризираната светлина, ХПС облекчава възпаленията 30-40% по-бързо, защото работи на квантово равнище. Резултатите демонстрират доста понижаване на тревогата, понижаване на сърдечно-съдовата, респираторната и храносмилателната симптоматика, както и доста усъвършенстване на качеството на съня. Стабилизират се стойностите на серотонин и допамин.

Какви са медицинските индикации, при които можем да прилагаме хиперполяризирана светлина Bioptron?
Bioptron има антибактериално и антивирусно деяние, може да се употребява при алергии, инфекции на горните дихателни пътища и всевъзможни други инфекции, неврологични болести. Също по този начин за зарастване на рани – изгаряния, пост-хирургични рани, трансплантации и други, при лекуване на болката – ревматоиден артрит, артроза, остеоартрит и други, в спортната медицина – при контузии от всевъзможен тип, при дерматологични нарушавания и кожни проблеми като акне, псориазис, херпес симплекс и херпес зостер и доста други, при сезонни афективни разстройства като депресии, намалена мотивация, нараснала потребност от сън, синдром на хронична отмалялост и така нататък, в денталната медицина, в педиатрията и при новородени, при антиейджинг лечения – подтиква синтез на еластин и колаген, даже и във ветеринарната медицина за лекуване на домашни любимци.

Съществува ли риск от предозиране със хиперполяризирана светлина Bioptron?
Не. Светлината, която излъчва Bioptron е изцяло безвредна. Обикновено на ден можем да вършим една или две лечения с Bioptron. Общият брой лечения зависи от здравословното положение и възстановяване и/или възобновяване. ХПС (хиперполяризираната светлина) е неповторима и единствена форма на светлината, която работи на квантово равнище.

Може ли новородени да се третират с хиперполяризирана светлина Bioptron?
Да. Новородените могат да се третират с Bioptron. Времетраене на процедурите зависи от възрастта на детето.

Какви са отрицателните странични резултати от хиперполяризирана светлина?
Светлинна терапия Bioptron се употребява за лекуване на най-различни здравословни проблеми повече от 30 години. Няма регистрирани отрицателни странични резултати. Спектърът на светлинна терапия Bioptron съдържа забележима светлина и близкия до инфрачервения набор. Не съдържа UV лъчи и е изцяло безвредна терапия.

Може ли хиперполяризирана светлина Bioptron да се ползва при пациенти с пейсмейкър, непознати тела в организма (протези, стендове)?
Да. Светлинна терапия Bioptron не пречи на работата на пейсмейкъра, както и на непознати тела в организма.

Колко постоянно би трябвало да прилагаме хиперполяризирана светлина Bioptron?
ХПС Bioptron може да се употребява като профилактичен способ за усилване на човешката имунна система, един път на ден. Светлинна терапия Bioptron може да се употребява като здравно лекуване, два пъти на ден – заран и вечер. В някои случаи – настинки/грип, тя може да се употребява и по-често.

Може ли хиперполяризирана светлина Bioptron да се комбинира с други типове лекувания с медикаменти и физиотерапия?
Да. По време на предписаното лекуване за разнообразни болести, ХПС Bioptron може да бъде обвързвана с лекуване с медикаменти, хирургично лекуване и други процедури за възобновяване (масаж, лечебна гимнастика, акупунктура и електро-стимулация).

Може ли хиперполяризирана светлина Bioptron да се употребява за изцеление на рак или нелечими болести?
Не. ХПС Bioptron не лекува рак или други нелечими болести. Светлинна терапия Bioptron може да се употребява като в допълнение лекуване, с цел да се лекуват следоперативни рани, за възстановяване на имунитета след химио/лъчетерапия, за регенерация на унищожени кафези при тежки процедури, както и за положително психическо здраве.


Използва ли се фулерен в други артикули на Zepter?Да. Създадохме първата по рода си хиперсветлинна квантова оптика Tesla, която е основана на молекулата фулерен, която е вградена в лещите на очилата. Благодарение на взаимоотношението на фотона светлина с вградения фулерен, светлината се преобразува в квантов ред според Златното сечение и по подобен метод резонира с биомолекулите.
Изработени са в Швейцария, с цел да обезпечат по-добро здраве, когнитивни умения и общо богатство. Очилата Tesla пазят от нездравословните лъчи на естествената и изкуствена светлина, слънце и светлината от електронни устройства.
Те усилват концентрацията, вниманието и паметта, продуктивността и успеваемостта. Подпомагат по-бързото и по-добро взимане на решения, активността на мозъка, пазят очите ви от разнообразни заболявания, забавят появяването на катаракта, защищават от макулна недъгавост, забавят потребността от носенето на коригиращи очила.
Освен това откриват психически баланс и усилват самоувереността, усъвършенстват настроението и понижават равнищата на стрес, понижават напрежението, депресията и експанзията. Регулират проблемите със съня и доста понижават следствията от часовата разлика. Светлината контролира равнищата на хормоните в мозъка, т.е. биологичния часовник.

За контакти:
адрес: София, бул. " Княгиня Мария-Луиза " 47, етаж 2
тел.: (02) 988 44 58
мейл: [email protected]сайт: www.zepter.bg
Как работи Bioptron може да научиш по време на нашия цветен пролетен базар, който ще се организира на 18 май в Rainbow Plaza (София, ул. " Атанас Дуков " 29, до болница " Токуда " )
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР