Интервю на Сребрина Гаджева за ФАКТИ: Ако Бойко Борисов беше

...
Интервю на Сребрина Гаджева за ФАКТИ: Ако Бойко Борисов беше
Коментари Харесай

Пищова за ФАКТИ: Ерата Борисов беше рекет и тормоз, сега може да избяга от страната

Интервю на Сребрина Гаджева за ФАКТИ :

Ако Бойко Борисов беше послушал народа предишното лято и беше подал оставка, в този момент отново щеше да ръководи, счита скандалният плейбой Митьо Пощова. След прекаран COVID-19 през ноември Пищова е измършавял фрапантно. В момента е 90 кг, не яде месо, само че към момента се хвали с нови полови подвизи.

Любимата му партия е тази на Слави Трифонов, познавали се от доста години и дори му е подарявал кон. Смята, че в партията му има доста кадърни хора и това, че Трифонов познава всички около шоуто си, ще му помогне да направи положително държавно управление.

" Слави обаче желае ново избори ", счита Пищова. - И в случай че има такива той ще удвои резултата си и ще стане първа политическа мощ. Харесвам доста и Мая Манолова, тя подвига доста звук и мисли за хората, а аз съм любим на народа, споделя Митьо Пищова. Определи " ерата на Бойко " като " рекет, тормоз и изнудване над бизнеса " и счита, че Борисов е завършил с ръководството, дори можел да избяга от страната.

Пищова допуска, че Божков ще се прибере в България, в случай че Слави Трифонов сформира кабинет. Търновският плейбой има присъединяване в 6 кметски акции, 6 за депутат и 2 кандидатури за президент. Категоричен е, че и тази година ще се кандидатира за президент и че харесва настоящия - Румен Радев. В края на месец май Пищова ще организира и традициония си конкурс за хубост в Харманли.

" Очаквам Слави да бъде подсилен от Манолова, Демократична България и Движение за права и свободи ", предвижда Пищова за съставянето на държавно управление. Смята, че някои от новите депутати от ГЕРБ ще се отделят и също ще поддържат Трифонов. Мисля, че пръв ще е Любен Дилов наследник, споделя Митьо Пищова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР