Интерсервиз Узунови АД вече повече от 15 години е единствен

...
Интерсервиз Узунови АД вече повече от 15 години е единствен
Коментари Харесай

Седмица на Smeg в „Интермаркет” - 15% Отстъпкa на всички уреди

Интерсервиз Узунови АД към този момент повече от 15 години е единствен формален вносител и дистрибутор на Smeg за България. Италианската компания, която залага на оптимално внимание върху качеството на продуктите, технологиите и дизайна, е известнa в целия свят като един от главните представители на стандарта " Произведено в Италия ". Отбелязвайки това 15 годишно партньорство,всеки клиент, който посети магазина в интервала 20.06- 26.06.2022 може да се възползва от понижение от 15% за всички артикули Smeg изложени в магазина.

SMEG - Технология със жанр

Цвят, дизайн и технология. Smeg проектира новаторски домашен уреди за всеки дом от 1948 година до през днешния ден. Седалището се намира в Гуастала, в Емилия Романя, насочна точка за дълга панорама към провинцията от река По. Страстта към проучванията стартира тук, където софтуерните нововъведения се съчетават с просвета на качество за напълно италианска индустриална активност на домашен уреди.



Ретро уреди носещи духа на 50-те години

Знаейки по какъв начин да съчетаят технология със жанр, Smeg основават артикули, които стават същински икони.



Smeg и Dolce&Gabbana – където дизайна среща изяществото на детайла

Стилът, за Smeg, е обособена идея: методът, по който даден артикул комуникира с покрайнините му и разрешава на потребителите да взаимодействат с него.



LaPavoni – Ръчно направени в Милано машини за същинско Италианско Еспресо

Вниманието към детайла и дизайнерските решения основават домове, които отразяват имиджа на техните жители. Със Smeg, уредите заемат централно място в сърцето на дома, място, където хората могат да се събират. Кухнята интегрира всички свои функционалности и се трансформира в идеален, изцяло оборудвана декор за тези скъпоценни и приятни моменти.



Перални и Сушилни Smeg с най-съвременна технология за оптимални резултати

Smeg има 4 индустриални завода в Италия. Техните сертифицирани лаборатории, с помощта на задълбочените си знания за материалите и най-съвременните технологии, интерпретират потребностите на актуалния живот, изразявайки главните качества на продуктите, в това число устойчивост, сигурност, гъвкава приложимост, енергийна успеваемост и наслаждение.



Мивки и Смесители Smeg в най-различни цветови комбинации

Постоянните и прецизни проби за надзор през целия индустриален развой свидетелстват за уговорката на марката да подсигурява безспорна надеждност. Нещо повече, с помощта на все по-модерните интерфейси и разнообразни решения за програмиране, всеки един домашен апарат Smeg дава отговор на другите потребности на потребителя при цялостно ценене на оптималната елементарност на потребление и интелигентно ръководство на ресурсите.



Уреди за вграждане Smeg от всички дизайнерски серии

Интерсервиз Узунови АД дава дълготрайни взаимоотношения на своите клиенти и сътрудници, като предлага отлични цени, еластичност и качествено обслужване от добре готови експерти, както и експертна и бърза сервизна помощ от личен фирмен сервиз! Най-новият магазин Интермаркет,предлагащ най-хубавото от SMEG може да намерите на бул „ Владислав Варненчик ” №267 (пред комплекс Варна Сити Парк Юг)



Магазинът работи всеки ден от 10:00 до 19:00 часа.

Телефони 0886/ 42 44 04 ; 0889/60 80 40

Можете да посетите и другия ни магазин във Варна на улица “Девня ” 14 (до хотел Аква)

Разгледайте всички артикули на

 

*публикация

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР