„Интерконекторът е от национално значение. Не е важен само за

...
„Интерконекторът е от национално значение. Не е важен само за
Коментари Харесай

Румен Радев: Интерконекторът с Гърция ще доведе до реална диверсификация

„ Интерконекторът е от национално значение. Не е значим единствено за нашите две страни, само че и има значение за постигането на действителна диверсификация за страните от Централна и Източна Европа “. Това съобщи президентът Румен Радев по време на среща със притежателя и управлението на строителната компания, изграждаща междусистемната газова връзка с Гърция, „ Авакс “ и управлението на плановата компания, възложител на градежа, „ Ай Си Джи Би “.
Прочетете още
Според него планът ще подсигурява постоянното икономическо развиване в района.„ Искам да ви поздравя за положените старания и за осъществената работа досега. Българската страна е подготвена за подпомагане с стартирането в употреба допустимо най-бързо. Надявам се останалите довършителни действия и работите, касаещи пожарната сигурност на плана ще бъдат завършени при цялостна готовност “, добави Радев.

" Имаме една сентенция в Гърция. Изядохме животното – остана единствено опашката ", прибавиха шеговито от гръцката компания. Дружеството ще обезпечи двугодишен гаранционен интервал, в който ще се прави поддръжката.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР