Интерфейсът на AntiBrowserSpy е модерен, минималистичен, с лесен достъп до

...
Интерфейсът на AntiBrowserSpy е модерен, минималистичен, с лесен достъп до
Коментари Харесай

AntiBrowserSpy – премахва следите от браузъра


Интерфейсът на AntiBrowserSpy е съвременен, минималистичен, с елементарен достъп до вариантите
(снимка: AntiBrowserSpy)

Софтуерният инструмент AntiBrowserSpy е основан , с цел да помогне на потребителите да отстранен избрани следи от уеб браузъра , който употребяват за сърфиране в мрежата, да основават аварийни копия и да усъвършенстват сигурността.

Процесът на инсталиране протича безпроблемно и не трае повече от няколко минути, до момента в който интерфейсът е съвременен и минималистичен. Състои се от няколко раздела и обезпечава елементарен достъп до всички включени настройки.

може да се употребява от всевъзможен вид консуматори, в това число такива без предходен опит в света на ИТ, които няма да срещнат особени проблеми в работата с приложението.

Тази помощна стратегия поддържа всички известни уеб браузъри, включително Гугъл Chrome, Safari, Opera, Mozilla Firefox и Internet Explorer (Edge). С нейна помощ потребителите могат да почистват хронологията, кеша, DOM бисквитките и данни от формуляри.

Преди да извършите каквото и да е деяние, можете да създадете аварийно копие на всички конфигурирани браузъри, тъй че елементарно да възстановите настройките, ако премахнете нещо значимо. Имайте поради, че с цел да създадете този файл, би трябвало да пандизите всички браузъри.

AntiBrowserSpy поддържа практични функционалности като обмисляне на задания и пускане на браузъра по дифолт в стелт режим. Освен това можете да видите обобщение, отнасящо се до настройките за сигурност и да ги оптимизирате, както и да блокирате платформи за обществени мрежи, като Фейсбук, посредством интегрирана добавка.

Програмата употребява малко систематични запаси (процесор и памет) и не утежнява продуктивността на компютъра. Може да се пусне дружно с други взискателни приложения, без да основава проблеми. Интерфейсът е другарски надъхан, всички задания се извършват бързо и има задоволително варианти.

Като вземем всичко това под внимание, можем умерено да кажем, че AntiBrowserSpy е ефикасен програмен продукт, когато става въпрос за унищожаване на следи от браузъра и възстановяване на метода, по който браузърът работи.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР