Интересувате ли се от всички тайни съставки на щастливия и

...
Интересувате ли се от всички тайни съставки на щастливия и
Коментари Харесай

Бутилка вино седмично за по-дълъг брак

Интересувате ли се от всички секрети съставки на щастливия и дълъг фамилен живот? Сега ще ви разкрием една изпитана, изследвана и потвърдено потребна - виното!

Колкото и неприятни неща да се изговарят по медиите и да се пишат в пресата, в последна сметка алкохолът не постоянно е заплашителен, токсичен и водещ до пристрастяване. Важно е да консумирате първокласен алкохол и да не прекалявате с него. Всичко е в главата ни и в случай че знаем по какъв начин да го използваме умерено той може да ни бъде потребен за поддържането на сполучлив брак.

Постарайте се най-малко един път седмично да отделите време и да седнете със фамилния си сътрудник на по чаша или две вино. Сами ще усетите какъв брой по-спокойни ставате, какъв брой свободно стартирате да разговаряте и по какъв начин напрежението изчезва.

Естествено, тук не приказваме за напиване до безпаметност, а просто чаша вино в приятна фамилна конюнктура след дълъг, претрупан работен ден.

Всички сме чували за бракове провалени от алкохола - някой от сътрудниците пие по питейни заведения цяла нощ. Ако държите на фамилията си можете да съчетаете и алкохола и връзката си.

 Пиене на Вино

Изследване в Нова Зеландия демонстрира, че вероятността фамилните сътрудници да са по-щастливи и удовлетворени от брака си нараства с четири пъти в случай че те споделят бутилка вино седмично. Изследвани били 1500 двойки и най-нещастните от тях, а точно 54 % били тези, които или в никакъв случай не употребяват алкохол или го вършат без половинката си.

Именно на тези две неща би трябвало да заложите и ще видите, че те могат да ви помогнат- споделяйте питието с колегата си, не го оставяйте да пие самичък, тъй като по този начин той ще се почувства уединен даже и в това си занятие и внимавайте да не прекалите с количеството изпит алкохол.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР