Интересно е да се състезаваш в тишина ... Но всъщност

...
Интересно е да се състезаваш в тишина ... Но всъщност
Коментари Харесай

Кой е най-бърз от масовите електромобили?

Интересно е да се състезаваш в тишина... Но в действителност интригата се оказа това, от което се нуждаем: Mini Cooper, BMW или някой различен? Това излиза наяве от мил конкуренцията на шест всеобщи електрическия автомобил.

Това на процедура са шестте най-достъпни електрически автомобила в Европа - BMW i3s, Hyundai Kona Electric, Mini Cooper SE, Renault Zoe ZE50, Renault Zoe ZE40 и Smart ForTwo EQ.

Именно тези коли участваха в неподготвено съревнование по мил. Журналистите от турския клон на ресурса Motor1 подреждат колите на старта, само че с авансово открити специфични правила.

След ускорение до 60 км/ч водачите трябваше да поддържат скорост 400 метра и да покажат цялостния капацитет на колата през последните 600 метра.

Изненадващо или не, първият, който стигна до финалната линия, беше Hyundai Kona Electric. Той беше последван от BMW i3s и Mini Cooper SE. Останалите пристигнаха със видимо закъснение от първите три: Renault Zoe ZE50, Smart ForTwo EQ и Renault Zoe ZE40. Последва тест за прекъсване - и тук BMW i3s се оказа най-ефективно, второто място е за Renault Zoe ZE50. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР