Интересни събития и концерти с участието на световни музикални звезди

...
Интересни събития и концерти с участието на световни музикални звезди
Коментари Харесай

Къде да паркирате и как да се прибирате през фестивалните дни в Бургас

Интересни събития и концерти с присъединяване на международни музикални звезди предстоят в Бургас. Те ще доведат хиляди посетители на града. В желанието си всичко да премине най-гладко, без произшествия и непотребни нерви, Община Бургас организира оперативни срещи с уредниците и органите на реда. Като резултат от тях бяха взети няколко потребни решения, които предоставяме на вашето внимание.

* SPICE Music Festival – 4 и 5 август

* Róisín Murphy, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor и Phuture Shock – 6 август

* Franz Ferdinand, Nothing But Thieves и българите Hayes & Y – 11 август

* Teen boom fest – 19-20август

* Егаси феста – 25 - 26 август

Повечето от тези събития ще се проведат в зоната за публичен достъп на Пристанище Бургас, покрай Морска гара. Предварително се обръщаме към всички посетители на града, идващи с коли, с молба да търсят опция за паркиране в периферните му елементи, защото централната си има своя предел. Варианти са откритият общински паркинг на ул. „ Гурко “, паркинг „ Пиргос “ в к-с „ Лазур “, частният под земята паркинг на пл. „ Кирил и Методий “.

В събота и неделя синя зона няма, само че е дейна зелената в регионите край морето. Ако сте на хотел или квартира в бургаските жилищни комплекси и квартали, оставете автомобила си там и използвайте комфортния ни градски превоз.

А Община Бургас още веднъж ще обособи специфична зона на ул. " Булаир ", в правата от ул. " Константин Фотинов " до ул. " Цар Симеон 1 ". Посетителите ще могат да оставят колите си в двете десни ленти. Паркинг зоната ще обезпечи места за към 120 автомобила. Тя ще работи през следните дни и часове:

- 4, 5 и 6 август – от 16 часа до 3 след среднощ.

- 11 август – от 16 часа до 1 след среднощ.

На 4, 5 и 6 август няма да е наличен за поданици и посетители на Бургас паркингът при остарелия вход на пристанището, където беше „ Фрегатата “. Той ще се употребява за обслужване на концертите.

В града действа и нощна линия, която обезпечава транспортно обслужване на пасажери в интервала от 23:30 до 04:00 ч. Използвайте мобилното приложениеhttps://transport.burgasbus.info/, откъдето може да се следи в действително време графикът на градския превоз, споделят от „ Бургасбус “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР