Интересна словесна престрелка се получи преди минути в ефира на

...
Интересна словесна престрелка се получи преди минути в ефира на
Коментари Харесай

Словесна престрелка между Сидеров и Хекимян в ефира на bTV на тема правопис

Интересна словесна престрелка се получи преди минути в ефира на bTV сред водещия Антон Хекимян и неговия посетител Волен Сидеров.

Всичко стартира когато депутатът от " Атака " потегли да споделя за Закона за книжовния език, над който работят от партията му и съгласно който българският би трябвало да се употребява от всички институции. Водещият очевидно не се интересуваше доста от тази тематика и попита дали обединението " Обединени патриоти " може да продължи без Валери Симеонов. Тук Сидеров като че ли не го чу и продължи разпалено да приказва по тематиката за книжовния език, на което Хекимян звучно се изсмя в ефира.

След това той стартира да задава въпрос след въпрос за въпросния закон за да уязви госта си, като ясно личеше, че получава указания от екипа си в слушалката. Той сподели разпечатка от прессъобщение до медиите, публикувано от партия " Атака " във връзка Закона за българския литературен език, в който имаше четири правописни неточности. Хекимян попита Сидеров дали ще санкции своите хора за това, а политикът отговори, че ще стартира да следи уеб страницата на bTV и ще вади всеки ден правопистни неточности, които ще демонстрира в ефира на телевизия " Атака ". Хекимян му сподели, че по този начин ще направи реклама на неговата медия, от която можел да се осведоми по всички тематики. В последна сметка водачът на " Атака " съобщи, че при него работят доста младежи, и като такива към момента позволяват някакви неточности, като с усмивка даде обещание, че ще глоби отговорните. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР