Интересна обява за четвърта генерация Volkswagen Golf GTI 25th Anniversary

...
Интересна обява за четвърта генерация Volkswagen Golf GTI 25th Anniversary
Коментари Харесай

Колко бихте платили за този Golf Mk4 GTI на едва 13 километра?

Интересна публикация за четвърта генерация Volkswagen Golf GTI 25th Anniversary се появи в интернет пространството. Колата, която е записана през 2002 година ще се предложи на търг от Silverstone Auctions, а като се изключи че е от лимитираната серия, „ четворката “ разполага и с извънредно невисок пробег. Към момента няма заложена сума, която притежателя чака да покрие, за това ни е забавно да прочетем какъв брой съгласно вас коства този автомобил.



Както споменахме, първата регистрация на колата е през октомври месец 2002 година, само че незабавно след нея, тя е паркирана в гараж и в никакъв случай повече не е изкарвана. След близо 20-години живот, този Golf може да се похвали с пробег от едвам 12.8 километра. Както може да се чака, положението е чудесно, тъкмо каквото е било през 2002 година, когато колата е закупена.



Конкретният образец е номер 0718 от лимитираната серия по случай 25-годишнината на Golf GTi, като това се потвърждава и от табелка и документите на автомобила. Под капака можем да открием 1.8-литров бензинов мотор със 180 конски сили и 235 нютон метра въртящ миг, които се предават към предните гуми, чрез механична трансмисия.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР