Интересен психологически тест, който разкрива подробности за вашата личност. Информацията

...
Интересен психологически тест, който разкрива подробности за вашата личност. Информацията
Коментари Харесай

ТЕСТ: Кой счупи вазата? Отговорът ви разкрива много за вас

Интересен психически тест, който разкрива детайлности за вашата персона.

Информацията от този тест се базира на вашето лично усещане за обстановката, която се разиграва. Начинът, по който интерпретирате това, което смятате за „ улики “ в сцената, разкрива повече за вашата персона. Разгледайте добре картинката по-долу и решете кой съгласно вас е счупил вазата. Няма правилни и неверни отговори.

 Добави изложение
Персонаж А
Ако сте избрали този персонаж за провинен, евентуално сте човек, за който няма нюанси в живота – нещата могат да бъдат или бели, или черни. Това е детето, за което множеството индикации сочат, че е счупило вазата. Очите му са вперени в пода, езикът на тялото му демонстрира страдание. Вие сте много рационални и даже от време на време крайни в мненията си.
Персонаж В
Ако сте избрали този персонаж, евентуално сте човек, за който индикациите на държание не са толкоз значими. Вие също по този начин не сте от хората, които се тревожат изключително за материалните неща. Желанието ви е да живеете по-спокоен живот, в който не сте плебей на материалното. Не сте предубедени и се пробвате да виждате по-голямата картина.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР