Интересът към състоянието на Михаел Шумахер се поднови, след като

...
Интересът към състоянието на Михаел Шумахер се поднови, след като
Коментари Харесай

Разкриха голяма тайна за състоянието на Михаел Шумахер

Интересът към положението на Михаел Шумахер се възобнови, откакто излезе документалният филм на „ Нетфликс “ за седемкратния международен първенец във Формула 1. Лентата обаче разочарова почитателите, които се надяваха да видят своя любим към днешна дата, а освен архивни фрагменти.

Информация за актуалното положение на Шумахер обаче пристигна от близкия фамилен другар Жан Тод. Президентът на Международната федерация по авто спорт съобщи, че Шумахер може да прави единствено две дребни неща, само че и те са мотив за наслада и симптом за доста усъвършенстване.

Според 75-годишния французин именитият играч към този момент е кадърен да сяда в леглото без непозната помощ, а по-късно даже може да направи няколко къси крачки.

Както е известно, в края на 2013 година Шуми падна до момента в който караше ски, удари си неприятно главата и получи тежка черепно-мозъчна травма. Бяха направени няколко мозъчни интервенции и след дълъг престоя в изкуствена кома, германецът беше изваден от нея през лятото на 2014 година Оттогава той се лекува в къщата си край Женевското езеро.

През предходната година беше планувано Михаел Шумахер да се подложи на модернистична терапия със стволови кафези, чиято цел е да регенерира нервната система на германеца. Процедурата обаче беше отсрочена за неопределен срок поради пандемията от ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР