Интерактив тенис обнови изцяло сайта си за любители тенисисти, като

...
Интерактив тенис обнови изцяло сайта си за любители тенисисти, като
Коментари Харесай

Интерактив Тенис с нов сайт за за любителската тенис общност

Интерактив тенис обнови напълно уеб страницата си за фенове тенисисти, като им дава опция да се съревновават с играчи от цялата страна в районни шампионати и национална класация. Всички консуматори имат опция бързо и елементарно да се запишат за идно съревнование в комфортно за тях време и място, както и да се свързват с нови съперници.

“Новият уебсайт е идната стъпка в еволюцията на общността ни. След серия проби и противоположна връзка на наши участници, взехме решение, че е време Интерактив Тенис да предложи качествено ново прекарване на феновете тенисисти. Да преминем към наличие с фокус върху общността, статистика за играчите и медийно отразяване. ”, споделя създателят и управител на Интерактив Тенис, Ивайло Цанков.

Любителите на тениса ще вземат участие на повече шампионати, ще усъвършенстват уменията си и ще играят с още по-разнообразни играчи. Организацията организира шампионати в огромните градове - София, Варна, Пловдив и Казанлък, а от 2021 година започва и с тенис почивки в Халкидики, Гърция. През 2023 година възнамеряват да навлязат и в други райони с разнородни формати за игра. С това целят да насърчат по-голяма интензивност и развиване на любителския тенис в страната.

“Първа стъпка в посока разгръщане на общността е стартирането на новата ни платформа, построена напълно от нулата. Тя ще ни разреши поетапно да прибавяме функционалностите, които потребителите заслужават да видят в един състезателен уебсайт на професионално равнище. А с помощта на нашите спонсори и сътрудници, ще достигнем до нови играчи, които са запалени по тенис надпреварите. ”, добавя Цанков.

Сред новите функционалности са лесното и бързо търсене на идни шампионати, опция за въвеждане на резултати от срещите и подробна история на играчите по шампионати, изиграни срещи и получени точки от участия.

Всеки фен на тениса може да се включи в шампионатите на Интерактив Тенис, съгласно равнището си от тук.

*Интерактив Тенис е най-голямата общественост за любителски тенис в България. Създадена през 2012 година като организация за шампионати, през днешния ден уеб сайтът е мястото, където над 2500 фенове от цялата страна се забавляват, играят на шампионати и споделят обща пристрастеност - тениса. Sportal.bg поддържа Интерактив Тенис, като към този момент 10 години е и формален медиен сътрудник на организацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР