Интер разби с 3:0 като гост Лацио в едно от

...
Интер разби с 3:0 като гост Лацио в едно от
Коментари Харесай

Блестящ Интер подчини Лацио на Олимпико

Интер разруши с 3:0 като посетител Лацио в едно от дербитата на 10-ия кръг в Серия " А ". Мауро Икарди вкара два гола за шестия следващ триумф в шампионата на " нерадзурите ", а едно добави Марсело Брозович.

Миланският гранд събра 22 точки и се изравни с Наполи на второто място във краткотрайното класиране. " Орлите " са 4-и с 18 пункта.

Двубоят бе подложен под сериозна въпросителна поради влошените метереологични условия над Рим в последните дни.

 Лацио - Интер 0:3 онлайн
Лацио - Интер 0:3, втори гол на Икарди

Двата отбора имат остарели сметки за споразумяване

Интер стартира по-добре срещата и можеше да излезе напред в резултата в 9-ата минута. Перишич центрира паралелно на голлинията, само че на далечната греда Мауро Икарди не съумя да засече топката.

Лацио отговори с извеждащ пас зад отбраната за Чиро Имобиле. Миранда обаче съумя да блокира удара му.

В 28-ата минута Интер излезе напред в резултата. Перишич смъкна топката за Весино, който чукна към Мауро Икарди. Аржентинският нападател бе оставен непокрит и засече топката във вратата.

 Снимка 386422
Източник:

В 36-ата минута Весино засече положително центриране от ъглов удар, само че изстрелът му бе блокиран от стража на домакините. Четири минути по-късно още веднъж Весино и Икарди разиграха ослепително в наказателното поле на домакините, само че изстрелът на уругвайския национал бе блокиран от Стракоша.

Последва центриране от корнер на Жоао Марио, топката бе изчистине отвън наказателното поле, където бе Марсело Брозович. Хърватският халф незабавно стреля и вкара за 2:0.

 Снимка 386423
Източник:

В началото на втората част Ханданович мазета подъл удар от директен свободен удар на Каталди. Малко по-късно удар с глава на Кайседо мина около вратата. Последва и шут от придвижване на Милинкович-Савич, който излезе в навън.

В 61-ата минута Весино засече с глава центриране от ъглов удар на Шиме Вршалко, само че ударът му бе прекомерно слаб. Само четири минути по-късно Интер пропусна да направи резултата типичен. Матео Политано избра да стреля мощно, вместо да насочи топката в опразнения ъгъл на Стракоша, а ударът му прелетя над напречната греда.

 Снимка 386425
Източник:

В 67-ата минута Ханданович блесна с ново избавяне. Словенският вратар мазета мощен шут на Марушич.

Две минути по-късно Интер направи преднината си класическа. Борха Валеро напредна и откри Мауро Икарди в наказателното поле. Аржентинският нападател финтира Сенад Лулич и простреля Стракоша за трети път.

В 74-ата минута Чиро Имобиле опита да върне едно попадение с удар от въздуха, само че бе неакуратен. В 82-ата минута нападателят бе изведен отляво и нанесе шут, който Ханданович избави.

До края не се случи нищо запаметяващо се и по този начин " нерадзурите " записаха шеста поредна победа в Серия " А ".

 Снимка 386421
Източник:


Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР