Интер отново поведе в класирането на италианската Серия А, след

...
Интер отново поведе в класирането на италианската Серия А, след
Коментари Харесай

Вихрени седем минути преди почивката върнаха Интер на върха в Серия А

Интер още веднъж поведе в класирането на италианската Серия А, откакто в дуел от 15-ия кръг на шампионата съкруши Удинезе с безапелационното 4:0 вкъщи. Ден откакто Ювентус удари първенеца Наполи с 1:0 и се изкачи на върха в таблицата, " нерадзурите " дадоха отговор на предизвикването против отбора от Удине.


Интригата бе убита с три бързи попадения на домакините в границите на седем минути в края на първата част. Хакан Чалханоглу бе прецизен първо от дузпа в 37-та минута, преди да асистира за гола на Федерико Димарко. Класиката бе завършена скоро по-късно от Маркус Тюрам. В края на постоянното време Лаутаро Мартинес също записа името си измежду голмайсторите.

Така възпитаниците на Симоне Индзаги още веднъж имат две точки задатък пред Ювентус на върха в класирането. Удинезе от своя страна е на точка от зоната на изпадащите, заемайки 16-то място. В идващия кръг отборът е хазаин на Сасуоло, до момента в който за Интер първо следва мач с Реал Сосиедад в Милано, а по-късно посещение на Лацио на " Олимпико " в Серия А.

" Орлите " направиха тъждество 1:1 при визитата си на Верона в различен мач от съботната стратегия, а Милан отстъпи на Аталанта с 2:3 като посетител в завладяващ конфликт, в който бергамаските на два пъти повеждаха в резултата и губеха преимуществото си, преди в последна сметка да пречупят съпротивата на 10 " росонери " с попадението на резервата Луис Муриел в 95-та минута. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР