Интер Маями представи официално пред своите фенове двете си нови

...
Интер Маями представи официално пред своите фенове двете си нови
Коментари Харесай

Интер Маями представи Лионел Меси и Серхио Бускетс

Интер Маями показа публично пред своите почитатели двете си нови звезди - Лионел Меси и Серхио Бускетс. Това се случи на клубния стадион " DRV PNK Stadium " във Форт Лодърдейл. Футболистите бяха привлечени в клуба като свободни сътрудници.

Събитието бе под въпрос, защото малко преди началния му час в града имаше гръмотевична стихия и проливен дъжд. Заради ограничения за сигурност се наложи почитателите дълго време да не бъдат допускани да влязат на стадиона. Все отново церемонията се състоя.

Пръв на сцената излезе единия от притежателите на Интер Маями Дейвид Бекъм.

" Страхотно е, че сте тук в тази специфична вечер. Живеем в необикновен миг, като можем да приветстваме в Маями един от най-хубавите играчи в историята. Това е сбъдната фантазия. Преди 10 години стартирах приключението си в Съединени американски щати с концепцията да доведа най-хубавите футболисти в света, които да оказват помощ да изградим " Soccer3 ". Добре пристигнал, Лео, благодаря ти, че избра нашия клуб. Също по този начин приветстваме и Серхио Бускетс, който е един от най-хубавите халфове на моята генерация “, съобщи Бекъм.

Последен на терена се появи Лионел Меси, което провокира бурни аплодисменти и викания.

" Благодаря на хората в Маями за това посрещане и за тази обич. Щастлив съм, че съм тук. Идвам тук с желанието си да се боря и да надвивам, както и да оказвам помощ на клуба да израства. Надявам се да се присъедините към нас и желая да благодаря и на съотборниците си тук. Щастлив съм, че избрах този град и този план. Нямам подозрение, че ще се насладя на това прекарване ", сподели Меси.

La PresentaSÍon by Royal Caribbean
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF)

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР