Интер и Болоня излизат от 21:45 часа в двубой от

...
Интер и Болоня излизат от 21:45 часа в двубой от
Коментари Харесай

Интер - Болоня

Интер и Болоня излизат от 21:45 часа в дуел от 14-ия кръг, който дава опция на " нерадзурите " да се реваншират пред почитателите си за загубата от Ювентус през уикенда. Отборът на Симоне Индзаги е на 7-о място в класирането и не може да си разреши нова неверна стъпка, в случай че желае да не изостане още повече от отборите в топ 6.

Болоня последователно набра скорост и сега е в серия от три следващи победи. Съставът на Тиаго Мота се изкачи в средата на таблицата и през днешния ден ще се опита да затвърди положителната си форма и на " Джузепе Меаца ".

Атаката на Интер водят Един Джеко и Лаутаро Мартинес. Алесандро Бастони се завръща измежду титулярите, откакто прекара вирусно заболяване. По двата фланга ще работят Дензъл Дъмфрис и Федерико Димарко, а в средата на терена стартират Николо Барела, Хенрих Мхитарян и Хакан Чалханоолу. 

Болоня излиза с Марко Арнаутович в предни позиции, а зад него ще играят Мишел Ебишер, Николас Домингес и Емануел Винято. Йерди Схутен и Гари Медел са двойката отбранителни халфове в състава на Тиаго Мота, който беше част от отбора на Интер, спечелил требъл през 2010 година.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР