Интензивен трафик в последния от серията почивни дни. Хиляди тръгват

...
Интензивен трафик в последния от серията почивни дни. Хиляди тръгват
Коментари Харесай

Започна голямото прибиране, тапа на Оковръстнато след пускането на част от Южната дъга

Интензивен трафик в последния от серията почивни дни. Хиляди потеглят на път към дома след ваканцията. Очаква се на доста места да има дълги колони от коли.
Още по тематиката
От през днешния ден отчасти е възобновено придвижването по сектора от Южната дъга на Околовръстния път в София сред ж.к. " Младост " и " Горубляне " поради упования натоварен трафик в края на трите почивни дни. Движението се реализира в двете посоки в платното, където не се правят строителни действия. Въпреки това още на обяд в региона се образуваха километрични тапи. Колони от коли се образуваха във всички направления към " Горубляне ", съобщи bTV.

Шофьорите се оплакаха, че чакат в задръстването до 40 минути, макар че екипи на " Пътна полиция " контролират придвижването.

Заместник-кметът на София Дончо Барбалов изясни, че ремонтът на сектора цели да изведе трафика сред автомагистралите " Струма " и " Тракия " отвън града, ще се улесни директният трафик от автомагистрала " Европа " и връзката с граничните пунктове с Турция и Гърция.

От своя страна Румен Сачански от Пътната организация разясни, че сходни тапи не са нещо извънредно при такива ремонтни действия.

Очаква се тапите в региона да изчезнат дефинитивно едвам следващата година, когато ще завърши ремонтът на пътната права.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР