Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изхода на границата

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изхода на границата
Коментари Харесай

Интензивен трафик за товарни автомобили на изхода на границата с Румъния

Интензивен е трафикът за товарни коли на изхода на границата с Румъния при граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „ Видин ", „ Оряхово “ и „ Кардам “ за товарни коли, оповестяват от Министерство на вътрешните работи на своя уебсайт.
Извършва се монтаж на спомагателна покривна структура на двете крайни трасета на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ на излаз и на вход в България. Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация. Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа " / " Липница “ и „ Крушари " / " Добромир “ се реализира според контрактуваното работно време от 8.00 до 20.00 часа. Трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт на границата с Гърция. През гранични пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.
На границата със Сърбия трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт. В зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли би трябвало да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.
На границите с Република Северна Македония и Турция трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР