Интензивен е трафикът на изход за товарни и леки автомобили

...
Интензивен е трафикът на изход за товарни и леки автомобили
Коментари Харесай

Юруш към Гърция: Натоварен трафик на Кулата и Маказа

Интензивен е трафикът на излаз за товарни и леки коли в четвъртък заран на двата гранични пункта с Гърция - " Кулата " и " Маказа ", предава Българска национална телевизия.

Всички влизащи в Гърция би трябвало да имат авансово запълнен формуляр за пътешестване и получен QR код. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “/ “Промахон “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “/„ Нимфея “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Орменион “, съпределен на българския Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко челник ", българските жители, пътуващи с леки коли и рейсове, би трябвало да показват негативен PCR тест, изработен не по-рано от 72 часа преди влизането на територията на Гърция или документ за имунизация против Covid-19, направена преди не по-малко от 14 дни.

Сертификатът би трябвало да е на британски език, да е публикуван от оторизирана здравна работа, да съдържа данни за датите на слагане на имунизациите и типа им. Пътуващите могат да показват и документ или позитивна диагноза по метода PCR или антиген в продължение на 2 до 9 месеца от датата на болестта, посочена в него, който е публикуван от оторизиран орган в сходство с националното законодателство на британски, френски, немски, италиански, испански или съветски език.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР