Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове с Румъния Кардам,

...
Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове с Румъния Кардам,
Коментари Харесай

Интензивен трафик по границите с Румъния на изход за камиони, както и на Капитан Андреево с Турция

Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове с Румъния " Кардам ", " Дунав мост Видин ", " Никопол "   и " Оряхово " на излаз за товарни коли, оповестиха от Главната дирекция " Гранична полиция " - Министерство на вътрешните работи, в информация за граничните пунктове към 06:00 ч. тази заран. Това съобщи Българска телеграфна агенция.

Интензивен е и трафикът на граничния пункт " Капитан Андреево " на излаз за товарни коли на границата с Турция.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е естествен на всички гранични пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Те постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР