Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Гърция,

...
Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Гърция,
Коментари Харесай

На всичките ни граници има интензивен трафик

Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия, оповестяват от „ Гранична полиция “ на своя уебсайт по данни към 18:00 часа довечера.

На границата с Гърция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ и на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “ на вход и излаз за леки коли. През гранични пунктове  „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси, напомнят от „ Гранична полиция “. От там поучават хората, които пътуват към Гърция, да употребяват за прекосяване, с изключение на пунктовете „ Кулата “ и „ Маказа “, и останалите гранични пунктове на българо-гръцката граница - „ Илинден “, „ Златоград “, „ Ивайловград “ и „ Капитан Петко Войвода “.

На границата с Турция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ и на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “ на вход и на излаз за леки и товарни коли.

Натоварено е придвижването за леки коли на  ГКПП „ Калотина “ на границата със Сърбия. В зоната на граничния пункт се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.

Интензивен е трафикът за товарни коли на граничните пунктове „ Видин “, „ Оряхово и „ Кардам “ на излаз към Румъния. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ трафикът е натоварен за леки коли на излаз.

Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Силистра “ не работи от 05:30 ч. заради механически проблем и в двете направления. Трафикът се пренасочва към граничния пункт „ Силистра “ – ферибот.

Извършва се монтаж на спомагателна покривна структура на двете крайни трасета на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ на излаз и на вход в България. Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация, оповестяват от „ Гранична полиция “.

Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа " /„ Липница “ и „ Крушари " /„ Добромир “ се реализира според контрактуваното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

Нормално е прекосяването през пунктовете с Република Северна Македония. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР