Инструментите на Blender позволяват създаване на впечатляващи 3D дизайни и

...
Инструментите на Blender позволяват създаване на впечатляващи 3D дизайни и
Коментари Харесай

Blender – инструмент за 3D дизайн и анимации


Инструментите на Blender разрешават основаване на впечатляващи 3D дизайни и анимации
(екранна фотография: Blender)

Blender е професионален програмен продукт, предопределен както за опитни, по този начин и за начинаещи консуматори, на които дава всички принадлежности и функционалности, нужни за основаване на 3D модели, дизайни и анимации.

Програмата включва необятна гама от бутони, менюта и варианти, което може да затрудни начинаещите. Въпреки това, с помощта на обширната помощна документи, запалянковците ще могат да се ориентират в Blender.

Най-добрият съвет, който може да се даде на начинаещите, е да тестват всички благоприятни условия на това приложение, без да чакат първични огромни резултати, защото те ще идват последователно.

екранна фотография: Blender

Blender включва огромен брой известни принадлежности като „ 3D View ”, „ Timeline ”, „ Graph Editor ”, „ Dope Sheet ”, „ Movie Clip Editor ”, а също по този начин „ User Preferences ”, с цел да може всеки да персонализира приложението по собствен усет.

Потребителите имат разполагаем разнообразни детайли и обекти. Могат да прибавят няколко вида обекти с мрежова повърхнина (равнини, кубове, UV сфери), извивки (кръгове, пътеки), повърхности, текстове, арматури, решетки, лампи и други.

Програмата поддържа голям брой режими на работа, в това число „ Анимация ”, „ Композиране ”, „ Игрова логичност ”, „ Проследяване на придвижване ”, „ Сценарии ” и други, като по този начин оказва помощ на потребителите да намерят метода, който най-добре подхожда на потребностите им.

екранна фотография: Blender

Портативната версия на Blender разрешава пускане на програмата от всеки заменяем притежател, без да основава записи в систематичния указател на потребления компютър. Освен това програмата може да бъде отстранена единствено посредством заличаване на досието, в която се намира.

В умозаключение, Blender е потребна стратегия, която дава на потребителите разнородни принадлежности за основаване на впечатляващи 3D дизайни и анимации, като им разрешава да настройват приложението съгласно характерните си потребности.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР