Институционално уважение демонстрираха днес президент и премиер. Въпреки последната критика

...
Институционално уважение демонстрираха днес президент и премиер. Въпреки последната критика
Коментари Харесай

Петков до Радев на водосвета. Заедно ли са?

Институционално почитание демонстрираха през днешния ден президент и министър председател. Въпреки последната рецензия на президента, който в последната си тирада удари „ политическите шарлатани ”, двамата застанаха един до различен на водосвета на бойните флагове и се ръкуваха.

Българското държавно управление прави всичко належащо за създаване на модерна и боеспособна българска войска - заслужен съдружник на страните от евроатлантическата общественост, написа преди този момент Кирил Петков във Фейсбук.



Той насочи поздравления към армията в деня, в който означаваме Деня на храбростта и празник на Българската войска.

" За мен е чест да Ви поздравя по случай 6 май. Признателен съм на българските военни за техния професионализъм, геройство, безрезервност и почтена работа. Българската войска е институцията, която се употребява с най-голям публичен престиж, почитание и доверие в обществото. Военнослужещите са носители на висок морал и отговорност, проявявани с идентична решителност както в бурни исторически моменти като настоящия, по този начин и в годините на кротичък живот ", написа министър председателят.

По-късно Петков взе участие в тържествената гала и водосвет на знамената светини на армията, който се организира пред Паметника на Незнайния боец в центъра на София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР