Институтът по редки болести има честта за поредна година да

...
Институтът по редки болести има честта за поредна година да
Коментари Харесай

15-та национална конференция за редки ролести

Институтът по редки заболявания има достойнството за поредна година да бъде хазаин на 15-та Национална конференция за редки заболявания и медикаменти сираци, която ще се организира в интервала 13-ти – 14-ти септември 2024 година, хотел “Империал “, гр. Пловдив.

Конференцията е най-значимият конгрес в региона на редките заболявания в България, който се организира от 2010 година насам. Събитието обичайно сплотява всички заинтригувани страни – медицински експерти, пациенти, студенти по медицина, здравни управляващи и представители на промишлеността, с цел да показват и обсъдят новостите в диагностиката, лекуването и следенето на редките заболявания и достъпа до нововъведения.

Тази година по-време на събитието ще се означи 20 години от основаването на Институт по редки заболявания, чийто екип сполучливо е осъществил развиването на националната политика и тактика за редки заболявания, дал е информация и съвещания за пациенти и медицински експерти, както и сполучливо е осъществил редица образования, планове и семинари.

Повече информация може да намерите в атачмънтът.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР