Instagram Преслава скри шапката на всички с последното видео, което качи

...
Instagram
Преслава скри шапката на всички с последното видео, което качи
Коментари Харесай

Преслава скри шапката на всички с последния си пост

 Instagram Преслава " скри шапката " на всички с последното видео, което качи във Facebook. Певицата сподели по какъв начин прекопава част зелените шубраци в градината на къщата, в която живеят дружно с Павел и Паола. 

С това видео обаче изпълнителката заинтригува почитателите си и за друго. Тя за пръв път демонстрира дома си, който явно е цялостен дворец. 

От къщата не се вижда нищо, само че за сметка на това на показ е голямата ограда, която прави невероятно надникването даже от прилежащия парцел.

В лятната беседка се вижда и по какъв начин се забавлява дребната й дъщеричка, за която са обезпечена огромна детска пързалка. Дворът на къщата е огромен и с прелестна панорама към планината.

Досега Преслава в никакъв случай не е показвал жилището си, за разлика от други свои сътрудници като Коцето или Анелия. Изпълнителката обаче твърдо реши да показва, че не се тормози да прави тежкия труд и открехна част от персоналното си пространство. " Някой искащ да му прекопая градината ", майтапи се Преслава, плевейки кипарисите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР