Инстаграм Почти два месеца, след като щерката на Гала, Мари Константин

...
Инстаграм
Почти два месеца, след като щерката на Гала, Мари Константин
Коментари Харесай

Тежки последици от COVID-19 измъчват дъщерята на Гала

 Инстаграм Почти два месеца, откакто щерката на Гала, Мари Константин Будева, прекара ковид, последствията от болестта не престават да мъчат младата дама. Мари се оплака в обществените мрежи, че сега се усеща доста по-лошо, в сравнение с по време на боледуването си. Дъщерята на водещата се включи в Инстаграм, с цел да дава отговор на въпроси на почитателите и феновете й, които не престават да се интересуват от опита й с COVID-19.

" В интерес на истината короната в този момент ми се коства като разходка в парка, спрямо последствията. Вероятно при доста хора не е по този начин и не желая да изплашвам никого, само че аз с всеки ден се усещам все по-зле. Изминалата седмица ми беше доста сложна в това отношение. Умора, главоболие, болки, кашлица и никаква мисъл в главата (това не е ново) ", показа Будева.

Самата Гала, както и половинката й Стефан, също прекараха COVID-19. За благополучие двамата не демонстрираха тежки признаци и нямаше затруднения. Мари обаче откри нов любопитен непряк резултат на вируса по време на боледуването си, написа Блиц. Ръцете на младата дама се сбръчкаха непринудено, без тя да ги е мокрила.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР