Инстаграм Мария Силвестър развълнува приятели и почитатели в социалните мрежи с

...
Инстаграм
Мария Силвестър развълнува приятели и почитатели в социалните мрежи с
Коментари Харесай

Мария Силвестър ще бъде неотразима булка, показа роклята си

 Инстаграм Мария Силвестър развълнува другари и фенове в обществените мрежи с една изключително сантиментална и непредвидена за тях вест. Синеоката тв звезда изплю камъчето, като призна, че скоро ще бъде неотразима младоженка, публикувайки фотография, на която е облечена в луксозна бяла рокля.

" Благодаря, че ми потвърждавате, че има младежи в България, които създават, борят се и постановат нови правила. Чисти и бели като роклята ми... ", гласи написаното от 44-годишната актриса и модел, като за момента детайлности към идното събитие към момента липсват.

Със сигурност обаче тържеството ще е приказно, имайки поради усета и темперамента на Мария. Красавицата, както виждате сами, даже към този момент се е спряла и на рокля за огромния ден, за която споделя, че е такава, за каквато е мечтала цялостен живот.

Приятелят на Мария Силвестър е със 17 години по-млад от нея. Двамата са дружно към този момент повече от година.

" Хората се срещат и имат две варианти - или да им пука какво споделят другите, или не. Във всеки един миг имате невероятната опция да изпитате обич. Или я живеете, или я пропускате! ", сподели тв водещата за възрастовата разлика с избраника си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР