Instagram Голямата компания на Гала, Маги Халваджиян и Димитър Рачков отмарят

...
Instagram
Голямата компания на Гала, Маги Халваджиян и Димитър Рачков отмарят
Коментари Харесай

Гала, Халваджиян и Рачков отмарят в Италия

 Instagram Голямата компания на Гала, Маги Халваджиян и Димитър Рачков отмарят в италианската провинция Тоскана като съвсем всяка година, макар че част от ВИП-овете в нея пазят в загадка пребиваването си. Водещата на " На кафе “ и гаджето й Стефан непрестанно демонстрират вкусните италиански манджи и красиви гледки от тесните улички. Не по-малко дейна е снахата на М.Халваджиян Алекс, която е дружно с мъжа си Бебо и двете си деца, написа Hotnews.bg

Кремена Халваджиян призна, че поради " Маскираният артист “ в последните две години не могла да си вземе лятна отпуска, само че в този момент също е измежду отдъхващите. " Сега си взехме малко отмора и цялото семейство сме в Италия. Това ни е втори роден дом, не бяхме ходили от две години и ни липсваше “, изясни стилистката.

Преди години непрекъснато наличие в Тоскана регистрираше и Мария Игнатова като компаньон на Димитър Рачков, който обаче това лято заведе на Ботуша настоящото си гадже Анита. Двамата са за повторно в Италия през лятото, тъй като към този момент бяха в Рим за празника на българското кино.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР