Инстаграм Чаровната сирийка от MasterChef Мая Зухди роди син. Аз и

...
Инстаграм
Чаровната сирийка от MasterChef Мая Зухди роди син. Аз и
Коментари Харесай

Участничката в Мастър шеф Мая Зухди роди момченце

 Инстаграм Чаровната сирийка от MasterChef Мая Зухди роди наследник. " Аз и бебето сме добре, Слава богу! Толкова съм изтощена, само че не мога да дремя от страстите си " - написа тя във Фейсбик прифила си. 

Мая е родила в Първа АГ " Св.София ". Тя не пропусна да благодари на лекаря си и на личния състав в болничното заведение за специфичните грижи. 

" Искам да прегърна сина си, само че той е там с другите бебета и прави някакви бебешки неща "  - сподели още тя за радостното събитие. Мая помоли приятелите си да се молят да им се случват положителни неща. " Това е друго странствуване " - по този начин сирийката дефинира новата, радостна преживелица в живота си.

Мая показа за бременността си по време на кулинарното предаване MasterChef, когато началник Роу видя смяна в настроението й и отмалялост. 

Родената в Сирия, само че живееща от години в България Зухди разгласи, че е бременна в четвъртия месец. Радостната вест беше посрещната с овации от съперниците й, а Chef Петър Михалчев предложи Chef Андре Токев за кръстник на бебето.

Бели денс танцьорка, IT експерт, кралица на сладоледа с шам фъстък, тя героичен мина през кулинарните тествания, бременна с второто си дете.

Мая продължава да учи български език. Споделя, че най-трудната дума, която не може да произнесе, е чорапогашник.

" Извинявайте, имате ли катерички за салата? “ – това е първият въпрос на български, който 23-годишната сирийка Мая Зухди задава в столична бакалия преди 9 години, искайки в действителност да си купи краставички.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР