Instagram Адел е преживяла истински ад покрай развода си със Саймън

...
Instagram
Адел е преживяла истински ад покрай развода си със Саймън
Коментари Харесай

Адел разказа за жестоката депресия

 Instagram Адел е претърпяла същински пъкъл около развода си със Саймън Конецки. Заради разпада на брака си певицата се е борила с меланхолия, пристъпи на безпокойствие и други душевен проблеми. Талантливата английска изпълнителка била в такава дупка, че не можела да стане от леглото с дни, прикована пред тв приемника. Всичко това тя споделя в искрено изявление за сп. “Ролинг стоун ".

Тя не се чувствала добре нито физически, нито душевен. За депресията й роля изиграла и непоносимостта към глутен, от която разкрила, че страда. Адел даже спряла да пие алкохол за към шест месеца, с цел да не изпада в депресивни положения.

Певицата бе омъжена за Саймън от 2018 година до 2019 година, само че де факто двамата са  дружно от 2011 година Имат наследник Анджело на девет години. Адел изживяла доста тежко интервала след развода и поради взаимното настойничество. Изпълнителката оставала за дълги интервали сама и от горест потъвала в бездната на депресията. В последна сметка  Адел решила да се изправи на крайници, а за задачата спряла алкохола и се впуснала в пътешествия, обиколила Ямайка, Гърция, Аризона. Изглежда през днешния ден певицата е оставила зад тила си оня тежък интервал и е отворила нова страница в живота си. Тя провокира същински възторг през последната година с трансформацията на тялото си - Адел отслабна фрапантно и към този момент е пристрастена към тренировките. “Тогава си мислех...Ако мога да трансформира по този метод тялото си, значи мога да сторя същото с възприятията и мисленето си ", споделя Адел.

Днес тя наподобява по-добре и по-щастлива от всеки път. Има и нов мъж в живота си, на който са отдадени няколко песни от последния й албум. Повече детайлности за връзката си с него обаче тя не издава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР