Иновации за по-прецизно лечение и модерна индустрия за здраве показва

...
Иновации за по-прецизно лечение и модерна индустрия за здраве показва
Коментари Харесай

Иновации за по-прецизно лечение показват на изложение в Пловдив

Иновации за по-прецизно лекуване и съвременна промишленост за здраве демонстрира изложбата " Медикус, Денто, Галения 2018 ", която ще се състои от 17 до 20 октомври в Международен панаир Пловдив. Водещи български и задгранични компании вземат участие в 24-ото издание на авторитетния настоятелен конгрес за медицина, стоматология и фармация у нас, оповестяват от панаирния пресцентър.

Изложителите показват нововъведения от последно потомство, главно от региона на денталната медицина, насочени най-вече към слагането на по-точни диагнози и по-бързо лекуване. Друга настояща линия е комфортът на пациента и на лекаря. В тази област също се презентират забавни новости, като ергономично съоръжение, щадящи процедури, широкоспектърни артикули и други разработки.

За първи път в Европа ще бъдат показани нови апарати за електролечение, които съчетава правилата на античното здравно изкуство на Изтока със модерна електронна технология. Терапията е неинвазивна, без лекарства и задейства защитните запаси на човешкия организъм. Уредите може да се употребяват както в лекарските кабинети при необятен кръг болести, по този начин и в домашни условия против болежка, грип, контузии, изгаряния, измръзване и за оказване на първа помощ.

Експозициите дават опция на експертите да се осведомят за най-актуалните трендове, за научни достижения в разнообразни области медицината и за новости в практиката.

" Медикус, Денто, Галения 2018 " е част от Дните на здравето и заниманието, показват от пресцентъра на панаира. Паралелно с нея се организират: Специализирана галерия за цветя, декоративна растителност, градинско съоръжение и аксесоари " Цветна есен " (17-21 октомври), Панаир на колекционерите " Булколекто " (19-21 октомври), киноложки изложения и финали за Световната киноложка купа, ревю на американски коли и мотоциклети (20 и 21 октомври).
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР