Иновативният моделLOCAL на платформата за електронни магазини ви дава големи

...
Иновативният моделLOCAL на платформата за електронни магазини ви дава големи
Коментари Харесай

Развийте онлайн еквивалент на вашия физически магазин с помощта на NEXT BASKET

Иновативният модел LOCAL на платформата за електронни магазини ви дава огромни благоприятни условия.

Превърнете физическия си търговски обект в онлайн магазин благодарение на NEXT BASKET.

Стоката, която вие държите във вашия физически магазин, може да послужи като склад за вашата онлайн търговия. Това важи както за дистрибутори, по този начин и за производители, които разполагат с наличия на склад, само че не участват в онлайн средата.

С LOCAL разновидността си, екипът на ще сътвори за вас онлайн магазин, в който вашите налични артикули ще бъдат показани като група от артикули на уеб страницата.

Едното характерно преимущество е, че като притежател на физически магазин няма да имате никакви спомагателни разноски, с изключение на да опаковате онлайн поръчките, да отворите товарителницата и да ги предадете на куриера.

Таксата за тази услуга е 10% от оборота, а вие получавате 85 безвъзмездни услуги в региона на онлайн търговията. Това включва основаването на вашия онлайн магазин, осъществяването на онлайн реклами, административни формалности и други сходни.

За да създадете настоящ онлайн магазин, е належащо да имате фотоси и описания на вашите артикули. Това може да бъде осъществено от екипа на NEXT BASKET. Освен това, е належащо да има категории, подкатегории и филтри, които към този момент са авансово структурирани за всяка промишленост и вид артикули.

За да установите връзката сред вашия онлайн и физически магазин, NEXT BASKET би трябвало да конфигурира своята ERP система във вашия физически обект. Това може да бъде осъществено за един ден и коства 500 лв. за всеки терминал.

LOCAL разновидността ви предлага подготвени и лесни за осъществяване стъпки за миграция от физически към цифрови продажби.

Това не изисква спомагателни разноски за бизнеса, а вашата съществена задача като търговец е да предавате онлайн поръчките на пощальон всеки ден.



Пълна цифровизация на каталога с нужните услуги

За да визиите вашия азбучник с артикули в онлайн пространството, са нужни няколко наложителни детайла. Тези детайли включват работещ електронен магазин, комфортен метод за заплащане и доставка, както и подготвеност за осъществяване на маркетингови и рекламни действия.

Екипът на NEXT BASKET предлага неповторим 360-градусов бизнес модел, който централизира всички тези детайли, без да се постанова да взаимодействате с разнообразни организации и подизпълнители.

Ако сте притежател на физически магазин, просто би трябвало да поискате първична консултация, където ще се дефинират вашите съответни потребности. В резултат ще получите явен проект за реализация на вашите цели, като всички съпътстващи действия ще бъдат изпълнени от екипа на платформата.

Този метод ви разрешава да стартирате онлайн бизнес без да изисквате профилирани механически знания или предходен опит в региона на онлайн търговията.

 

Разширете вашата доставка до 28 европейски страни

NEXT BASKET ви дава опцията да отворите безграничен брой онлайн магазини на разнообразни езици и да осигурите доставка до 28 страни в Европа.

За да постигнете това, се основава един главен онлайн магазин, като функционалността Мултистор разрешава автоматизиран превод, мултиплициране и локализация за другите европейски пазари.

С други думи, към този момент не е належащо да продавате единствено през физически обект с лимитирано работно време. С NEXT BASKET можете да достигате клиенти в цяла Европа 24/7. Това е допустимо с помощта на актуалните софтуерни решения и поддръжката от опитните експерти-търговци на NEXT BASKET, които ще ви оказват помощ на всяка стъпка от процеса.

Очаква се платформата да бъде пусната през идващите месеци, и тогава ще забележим по какъв начин тя ще промени метода, по който бизнесите се развиват онлайн.

 

NEXT BASKET – Успехът е добра концепция.

NEXT BASKET е новаторски 360-градусов бизнес модел за ръководство на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново потомство, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов програмен продукт, лични складови пространства и 125 платени и безвъзмездни услуги за цифров маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е учреден през 2022 година и все още има над 60 чиновници.

 

Официалният старт на продажбите стартира през втората половина на юли 2023 година

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР