Иновативните цифрови решения са крачка към по-доброто бъдеще и компаниите,

...
Иновативните цифрови решения са крачка към по-доброто бъдеще и компаниите,
Коментари Харесай

Министър Георги Тодоров: Иновативните цифрови решения са крачка към по-доброто бъдеще

„ Иновативните цифрови решения са крачка към по-доброто бъдеще и фирмите, които вървят по пътя на цифровата промяна, са по-печеливши. Развитието и ефикасното внедряване на нови технологии, би довело до конкурентоспособна стопанската система и привличане на нови вложения във всяка област ". Това съобщи министърът на електронното ръководство Георги Тодоров по време на откриването на Европейския дигитален иновационен хъб „ Тракия " в Пловдив, през днешния ден.

„ Един от главните цели на служебното държавното управление е възстановяване на цифровата съгласуваност. Нейното внедряване е тематика, която е обвързана косвено с киберсигурността и обезпечаването на надеждна киберзащита ", добави министър Тодоров.

Той увери присъстващите, че Министерството на електронното ръководство е директно ангажирано с построяването на устойчива и безвредна киберсреда и всекидневно се работи в посока информираност на жителите и повишение доверието на бизнеса по всички тематики на ефикасната киберзащита. „ Киберсигурността построява доверие в технологиите и системите, а оттова - и доверие в страната ", добави министърът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР