Инж. Георги Джендов е кандидатът за кмет на ПП “Възраждане

...
Инж. Георги Джендов е кандидатът за кмет на ПП “Възраждане
Коментари Харесай

ПП Възраждане издига за кмет на Добрич инженер с опит в Германия

Инж. Георги Джендов е претендентът за кмет на Политическа партия “Възраждане " за град Добрич. Кандидатурата му разгласи на конференция в Българска телеграфна агенция зам.-председателят на организацията Георги Георгиев.

Георги Джендов е човек, който през годините потвърди своя идеализъм. Доказа, че е възрожденец по каузи и по душа. Много хора по време на тази акция ще дават обещание. Празнодумци е имало, има и ще има, само че ние не залагаме на такива хора. Столицата на Добруджа през днешния ден е надалеч от своя искра, който ние към момента помним и в който сме живели. И точно кандидатурата за кмет на Добрич на Георги Джендов е тази, която сме уверени, че ще върне цялото достолепие, мощ и горделивост на Добруджа, уточни още зам.-председателят на Политическа партия Възраждане.

Обичам града си и доста ме боли, тъй като аз и всички наши съграждани виждаме разрухата, в която тъне нашият град, съобщи претендентът за кмет на Добрич от Възраждане Георги Джендов. Липсва цялостната идея за развиването на града, а без такава идея е невероятно да се изработят устойчиви планове, акцентира Георги Джендов.

Основният приоритет е прекъсването на демографския срив и обръщането на отрицателния развой. Демографията е функционалност от всички останали съставни елементи на средата – стопанска система, обучение, опазване на здравето, инфраструктура, обществени действия, превоз и спорт. Всички точки са детайлно проучени, знаят се проблемите и по какъв начин да бъдат решени. Липсата на фрагменти оказва отрицателно въздействие за развиването на бизнеса и заради тази причина градът стопански е неконкурентноспособен, безапелационен е Георги Джендов.

Кандидатът за кмет на Добрич от Политическа партия Възраждане е на мнение, че е належащо да се намерения за по-подходящо място за построяването на бизнес парк. Изискванията на бизнеса са такива, че определеното в този момент място на някогашните казарми не дава отговор на упованията. Георги Джендов обърна внимание и на провеждащото се сега в Добрич ревю " Селското стопанство и всичко за него ". По неговите думи ревюто е надалеч от предходния си искра и мащаб, а като причина за това той посочи умишлените недобронамерени практики.

Всеки, който ме познава знае, че съм буен последовател на футболен клуб " Добруджа ". Необходимо е общината да има собствен мощен експерт в управителния съвет на клуба, който да отстоява ползите на футболната общност в Добрич. За първи път в 104-годишната история на славния тим ние нямаме играещи юноши в мъжкия състав. Получава се по този начин, че младите гении от Добрич биват привличани от ФК " Черно море ", ФК " Лудогорец " и други тимове от страната. Ще се изготви план и ще се привлекат средства за ремонт на стадион " Дружба " от националния бюджет. Същото важи и за Спортен комплекс " Русалка ", който е в трагично положение, съобщи още Георги Джендов.

Време е Добрич да има кмет, който се е построил самичък въз основата на своите качества, а не спуснат отнякъде. Възраждане е организация, която сплотява. Ние ще търсим връзка сред Добрич и прилежащите общини и области, съобщи в умозаключение зам.-председателят на Политическа партия Възраждане Георги Георгиев.                  

 

Визитка

Кандидатът за кмет на град Добрич от Политическа партия " Възраждане " Георги Джендов е на 36 година Роден е в Добрич, фамилен с две деца. Завършва висшето си обучение в Технически университет – Варна, инженер по превоза. В Добрич е учил в СУ " П. Р. Славейков " и ЕГ " Гео Милев ". Владее британски и немски език. Работил е като механически секретар в земеделска организация, публицист в земеделска медия. Има богат опит като началник в промишлено дружество в Германия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР