Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на председателя на федерацията по

...
Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на председателя на федерацията по
Коментари Харесай

Подготвя се политически цирк с лансирането на 39-годишния Стъки за президент

Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на ръководителя на федерацията по ММА Станислав Недков - Стъки за президент. Това бе оповестено в четвъртък вечерта по време на онлайн предаване с водещ Недялко Недялков, издател на близкото до ГЕРБ издание " Пик ".

Недялков и Недков са измежду учредителите на новото Консервативно-патриотичното придвижване - КПД.

" Готов съм да вляза в открита борба с Румен Радев като негова опция и антитеза. Политиката не ме изкушава, нямам потребност от привилегии, имунитет или облаги. Самоизградил съм се, имам бизнес и кариера. Правя го единствено тъй като считам, че демокрацията е в заплаха. Нужни са патриоти и доблестни мъже, които да окажат опозиция против реставрацията на тоталитарно-комунистическите практики. Заставам самичък, с името и лицето си, с биографията и фамилията си - пък каквото БОГ реши ", сподели Недков, представен от dir.bg.

Той кани Румен Радев на обществен спор пред всички медии и му дава период за отговор до идния четвъртък.

Това е следващият щрих, който основава най-обща визия за равнището на политиката в страната. По същото време боксьорът Кубрат Пулев разгласи, че е мислил да сътвори партия " Велика България " и да се кандидатира за президент, само че към този момент по-скоро щял остане единствено състезател.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР