Инициативен граждански комитет издига кандидатурата на Евгения Златева Банева за

...
Инициативен граждански комитет издига кандидатурата на Евгения Златева Банева за
Коментари Харесай

Николай Банев измисли хитър начин да измъкне жена си от ареста

Инициативен цивилен комитет издига кандидатурата на Евгения Златева Банева за присъединяване в изборите за Европейски парламент. Това заяви във Facebook профила си брачният партньор ѝ Николай Банев.

„ Каним всички другари, съидейници, близки и родственици да поддържат нейната кандидатура за евродепутат, кандидатура на образована и умна жена-юрист, владееща съвършено британски и френски език, майка на три деца, бизнес дама, притежаваща всички качества на европейски ангажирана персона “, написа Банев.

Специализираният апелативен съд остави Николай и Евгения Баневи в ареста на 13 декември 2018 година Семейството предприемачи бяха предадени от френските управляващи на проверяващия екип от Специализираната прокуратура на 6 декември 2018 година Според прокуратурата от 2005 година до задържането им в Ница Баневи източили четири предприятия, укрили десетки милиони налози и изпрали повече от 1 милиарда лева

Майката на предприемача Мария Банева също се снабди в обвиняване. 77-годишната жена дава отговор за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения, заграбване и пране на пари. Това няма да е първият опит на Евгения Банева да влезе в Европарламента.

През 2014 година тя още веднъж се яви на изборите като самостоятелен претендент, само че събрала едвам 0,279% от гласовете на гласоподавателите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР