Инициатива Българско лято 2020“ предлага вицепремиерът и министър на отбраната

...
Инициатива Българско лято 2020“ предлага вицепремиерът и министър на отбраната
Коментари Харесай

Каракачанов предлага туристически пакети от българи за българи

Инициатива „ Българско лято 2020 “ предлага вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, оповестяват от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация. Идеята е ориентирана в поддръжка на българския летен туристически сезон, който ще бъде изключително сложен в подтекста на COVID-19.
" Време да се основат специфични туристически пакети: от българи за българи. Работеща взаимност – първо за жителите на България ", приканва вицепремиерът Каракачанов.
" В рамките на самодейността „ Българско лято 2020 “ ще се отзова на предложения за срещи и самият аз ще потърся срещи и диалози с браншови организации в региона на туризма и на селското стопанство, с цел да можем дружно и без бавене да осигурим подпомагане там, където можем да реализираме бърз резултат във времето на тази рецесия ", разяснява Красимир Каракачанов.
„ Българско лято 2020 “ е отворена самодейност за присъединяване на всеки българин, на всяка българска компания, на всяка българска отраслова организация в региона на селското стопанство, туризма и съпътстващите ги браншове. От България – за България! От българи – за българи! Заедно ще се оправим – доказвали сме го нееднократно ", уверен е още вицепремиерът.
Темата продължава и в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР