Иниеста: Моуриньо насаждаше ненавист между Барса и РеалЛегендата на Барселона

...
Иниеста: Моуриньо насаждаше ненавист между Барса и РеалЛегендата на Барселона
Коментари Харесай

Иниеста: Моуриньо насаждаше ненавист между Барса и Реал

Иниеста: Моуриньо насаждаше злоба сред Барса и Реал
Легендата на Барселона Андрес Иниеста упрекна Жозе Моуриньо в "насаждане на ненавист" сред играчите на каталунците и Реал Мадрид в интервала, когато португалецът бе треньор на "белите" - 2010-13 година Според сегашния футболист на японския Висел Кобе това се е отразило неподходящо на връзките в съблекалнята на националния тим на Испания.

Най-популярният случай оттогава е на класикото за Суперкупата на Испания през 2011, когато Моуриньо се спречква с тогавашния помощник на Хосеп Гуардиола - Тито Виланова. Двамата си разменят остри реплики, а след мача Жерар Пике декларира, че португалецът "съсипва испанския футбол'.

Испания завоюва Евро 2012, само че все пак Иниеста разкрива, че атмосферата в съблекалнята е била много напрегната "благодарение" точно на Специалния: "Не ти трябваше да си от Барселона или Реал, с цел да забележиш, че обстановката е неприятна. Ключовият детайл в цялата история беше Моуриньо", разгласи халфът в изявление за "La Sexta's Salvados".

"Дербито мина всевъзможни граници и ситуацията в съблекалнята на Испания бе непоносима, усещаше се злоба. Провокациите на Моуриньо нанесоха огромна щета на Испания и на всички съотборници там", приключи Иниеста. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР