Информацията, която искате от мен, е продукционна тайна и досега

...
Информацията, която искате от мен, е продукционна тайна и досега
Коментари Харесай

Най-Накрая! Спират Безкрайната Сага София Ден И Нощ

„ Информацията, която желаете от мен, е продукционна загадка и до момента в никакъв случай не сме я давали, не виждам за какво в този момент да е друго “ – споделя пред изданието продуцентът на сериала Красимир Ванков. От Нова тв пък не пожелаха да разясняват обстановката.
„ България през днешния ден “ научи, че повода, заради която сериалът стопира, е неналичието на финансови средства и спонсорство. Продукцията е външна и не се финансира от малкия екран.

Сериалът, в който вземат участие непрофесионални артисти, се радва на голям зрителски интерес. Наскоро бе излъчен епизод 400, което го слага в листата на рекордьорите по дългоденствие измежду българските продукции. Феновете на сериала са към този момент над 339 хиляди, а персоналните профили на героите пък са следени от общо над 2 млн. души.

Според съперниците на плана той е клиширан клонинг на „ Съдби на кръстопът “, в който образът на града отсъства. Те считат, че промокампанията на „ София – денонощно “ обещавала тъкмо противоположното – че студийните декори ще бъдат сменени от паметни местоположения в града, а част от феновете скрито се надяваха да попаднат и на едва познати места.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР