Информация, че огромни безотчетни и неясни пари се стичат при

...
Информация, че огромни безотчетни и неясни пари се стичат при
Коментари Харесай

Анализ: Олигарсите наливат пари в БЛМ и Антифа, за да попречат на преизбирането на Тръмп

Информация, че големи безотчетни и неразбираеми пари се стичат при демократите от "леви групи " наподобява, че удостоверява разбора на Педро Гонзалес от тази седмица, озаглавен "Управляващата класа отвръща на удара ", предават международните информационни организации.

"Мрежа от леви групи с бюджети, които надвишават тези на консервативните ядра като фондация "Херитидж " най-вероятно ще залеят изборите през 2020 с анонимни, черни пари''.

Тук ръководещата класа отвръща на удара. Това заливане с пари, което има за цел да изтласка на напред във времето демократичния кандидат-президент с влошено ментално положение до финалната линия не идва нито от градските чернокожи, нито от някоя обществена кухня.

Тези черни пари идват от богатите и най-богатите. Те имат за цел да попречат на Доналд Тръмп да завоюва изборите през ноември и надлежно да продължат това, което донорите виждат като революционен опит в американската система и държавно управление.

Педро ни приканва да не се разсейваме от крясъците за "непривилегированите " и "крайнодесния екстремизъм " на Тръмп.

Хората, които са зад анти-тръмписткия кръстоносен поход, и които всекидневно основават рецесии и кавги с цел да го смъкват, съставляват един естаблишмънт, който Тръмп победи, само че не измести.

И в този момент те идват за него - Дълбоката страна, неоконсервативните световни интервенционалисти, културната промишленост, която ненавижда упорството и държанието му, както и приятелчетата на Обама и Клинтъните в медиите.

От тяхна позиция и от тази на "Никога-Тръмп " и републиканците от Линкълнския план, Тръмп не е видът човек, който би трябвало да се намира в Белия дом. Той е новобранец, който им пречи. Освен това, прекомерно постоянно той не слуша мъдрите препоръки на "експертите ".

Педро Гонзалес приказва за парите, както и че огромна част от опозицията против Тръмп има контрареволюционен темперамент. Богатите и тези, които имат власт го презират, до момента в който бялата работническа класа, набожните хора от провинцията и младите дами, които не са ходили в университет, образуват ядрото на симпатизантите му.

Кой, с изключение на цялостен глупак би сбъркал Мишел Обама, висшата надута посредственячка с бедна чернокожа майка, до момента в който първата приказва, че е против "белите привилегии " от висотата на имението си за 11 милиона $ в Марта Виниърд.

Още повече, че до момента в който демократите се пробват да се харесат на работническата класа, плутократи като Тед Безос, Джеф Безос, Тед Зъкър, Джордж Сорос, Марк Цукерберг и всевъзможни холивудски звезди седят зад тяхната идея.

Тъкър Карлсон добре означи това, казвайки, че "нашите водачи са решили да санкционират междинната класа, че е гласувала за Тръмп ".
Но бих добавил две избрания към причините на Педро, които акцентират уникалността на актуалната контрареволюционна обстановка.

Тази гневна опозиция идва от институционалното Ляво, което застава против това, което наподобява като угриженост за националните ползи от страна на дясното. Не всички контрареволюционери идват от десницата и сигурно не всички левичари са на власт или се опасяват, че ще я изгубят.

Докато комунистите в Полша се бият против полските католически националисти или републиканците в Испания, които се съпротивляват на Франко, левият естаблишмънт може да се опише като контрареволюционери, които се съпротивляват на революционното дясно.

Днес из цяла Западна Европа популисти се борят да вземат властта от глобалистката капиталистическа класа, която интензивно поддържа ЛГБТ идеята и приветства мюсюлманската имиграция от Третия свят. И тук контрареволюционерите са вляво.

Друг усложняващ фактор съм, който съм обсъждал в книгата "Антифашизъм - курсът на кръстоносния поход " е, че ръководещата класа се е съюзила с рискови радикали, които желаят да докарат нещата до крайния лимит, който желаят от елитите.

Директорите на Pepsico, Citibank, Netflex и десетки други световно дейни корпорации са повече от подготвени да дават и заливат с пари Блек лайфс матър или Антифа, само че това може би е единствено с цел да смъкват актуалната администрация посредством основаването на безпорядък в градовете.

А може би играят и стилната роля на "будни " и "социално обективни " капиталисти, и като Голдман Закс да изискват чиновниците си да употребяват транссексуални обръщения на работното място.

Но дали тези донори и меценати ще желаят бандитите да продължат да разрушават градовете ни, в случай че партията им завоюва?

Ами Бил Кристъл, Дженифър Рубин, Мит Ромни, Джон Касич, Майкъл Блумбърг членовете на семейство Буш и други хора от статуквото, които поддържат Байдън? Дали желаят Зелена Нова договорка с Александра Окасио-Кортез в кабинета на Байдън или може би "мирните протестиращи " от Блек лайфс матър на масата на новото демократично държавно управление? И в случай че предположим, че тези контрареволюционери не желаят това да се случи, какви ограничения са подготвени да приложат с цел да държат екстремистите, с които са се съюзили надалеч от властта?

Това, което може да аргументи моментална рецесия е, в случай че бунтаджиите продължат да беснеят. Тогава няма да могат да винят повече "расисткия " президент за всички проблеми.

В даден миг спечелилите от Демократическата партия може да се видят в обстановка да се разправят с неконтролируемите си гласоподаватели. Не е изцяло невероятно в даден миг тогава, да бъде употребена мощ, и както при протестите в Минеаполис да се направи връзка сред безредиците и "крайната десница " за опрощение.

Възможното съпоставяне, което ми идва на мозъка е, когато Хитлер смазва кафявите си ризи щом идва на власт.

Може да не забележим тъкмо Нощта на дългите ножове в Америка на Байдън, само че е повече от подозрително, че някой ще разреши на безредиците да си продължат независимо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР