Информационна агенция BulNews се сдоби с ексклузивни снимки на пребитата

...
Информационна агенция BulNews се сдоби с ексклузивни снимки на пребитата
Коментари Харесай

Само в BulNews: Първи снимки на пребитата от циганин ВиК инкасаторка във Врачанско

Информационна организация BulNews се снабди с извънредни фотоси на пребитата от ром ВиК инкасаторка в дома ѝ във врачанското село Бутан.
Както първо медията ни заяви, 51-годишната Дочка Маринова бе нападната и пребита в личната ѝ къща в неделя вчерта към 21 часа от нейния комшия Севдалин Борисов.
Малко преди този момент дамата се прибрала от столицата, заключила металната врата на парцела си с катанец и верига, заключила и входната врата на къщата си и седнала да вечеря. Тя чула, че някой върви в коридора на дома ѝ и отворила вратата към антрето, защото помислила, че е нейна позната, която имала ключове от тях.
С отварянето на вратата Дочка била ударена с огромна мощ по главата и се строполила по тил на пода. Освестила се и видяла, че към нея е мрачно, а в стаята стоял мъж с качулка на главата. Жената почнала да крещи и да пита нападателя си какво желае от нея, само че той останал безгласен и почнал да я удря и рита с всичка мощ. Жената се пробвала да се измъкне и в битката съумяла да набере тел. 112, само че нападателят ѝ взел телефона и го захвърлил в края на стаята. Докато Дочка се борила за живота си, съумяла да разпознае насилника си. Оказало се, че това е съседът ѝ Севдалин.
В този миг в дома на инкасаторката пристигнала и нейната позната, която като отворила вратата на стаята била също нападната и изкарана на открито от Севдалин. Докато ромът преследвал другата си жертва, Дочка съумяла да се свърже със собствен прочут служител на реда и да му каже за нападението. На мястото пристигнали служителите на реда и съумели да закопчаят нападателя. Пред тях ромът декларирал, че е нападнал Дочка, тъй като му била спряла водата.
Жената описа пред медията ни, че Севдалин и преди е нападал хора от селото, а нея единствено е заплашвал. Лятото пък се разхождал чисто гол в двора си и викал, с цел да може повече хора да го видят. Преди няколко месеца ромът бил разследван и за обезчестяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР